вторник, 10 февраля 2015 г.

Перші кроки в "Майбутнє України"

Криворізький професійний гірничо-технологічний ліцей традиційно бере участь у виставкових заходах, які організовує Міністерство освіти  і науки та Національна академія педагогічних наук України. Так, 18-20 листопада 2014 року ліцей брав участь у п’ятій Всеукраїнській науково-технічній виставці молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», яка відбулася в Київському палаці дітей та юнацтва.
На виставці-конкурсі було представлено близько 100 робіт з 21 області України та міста Києва. Учасники – учні, які є членами Малої академії наук (МАН) та активно займаються науково-дослідницькою діяльністю.
Від нашого навчального закладу Гей Михайло (учень ІІІ курсу, за професією «Прохідник. Машиніст електровоза») у номінації «Технічна творчість та винахідництво» презентував діючу модель «Приствольний двір горизонту – 1270 метрів шахти «Гвардійська» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат»» (керівник проекту Непомнящий Д.Д.). 
За підсумками участі у виставці-конкурсі Гей Михайло набрав 72 бали із 100, отримав диплом та запрошення на подальше навчання до Національного технічного університету України. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий