среда, 6 января 2016 г.

«Інноватика у сучасній освіті – 2015»

З 20 по 22 жовтня 2015 року наш навчальний заклад брав участь у сьомому міжнародному форумі «Інноватика у сучасній освіті – 2015». У ході освітнього форуму наш ліцей представляв матеріали в номінаціях «Інновації у створенні та функціонуванні інформаційно – освітнього середовища навчального закладу», «Розробка та упровадження в освітню практику інноваційних технологій технічних засобів навчання, проектів, програм і рішень». За підсумками роботи форуму ліцей був відзначений  дипломом І ступеня  в номінації «Інновації у створенні та функціонуванні інформаційно-освітнього середовища навчального закладу».
Ліцей представив роботи у 2 тематичних номінаціях, продемонструвавши 4 інноваційних проекти, а саме:
- «Карта-довідник «Промисловий Кривбас» (на допомогу учням)» - викладачі гуманітарних дисциплін;
- «Термінологічний словник з професії «Кухар» (3-4 розряду)» - Афанасьєва К.К., викладач професійно-теоретичної підготовки;
- «Робочий зошит з предмету «Автогальма» (професія «Машиніст тепловоза»)» - Євницька І.В, викладач професійно-теоретичної підготовки;
- «Технологія проходки гірничих виробок та видобуток залізної руди у Кривбасі (навчальні відеоматеріали)» - викладачі фізико-хіміко–математичних та гірничих дисциплін.  

1 комментарий:

  1. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники знехтували моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Написати на номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ОтветитьУдалить