среда, 6 января 2016 г.

Шоста Міжнародна виставка  «Сучасні заклади освіти-2015»

У березні 2015 року наш навчальний заклад брав участь у шостій Міжнародній виставці  «Сучасні заклади освіти-2015».
Ліцей представляв матеріали в номінації «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей і молоді» за темою: «Формування висококваліфікованого фахівця через виявлення та розвиток творчих здібностей учнів (на прикладі створення діючих моделей та макетів)». У даній номінації були представлені діючі макети та моделі, які створені під керівництвом викладачів Непомнящого Д.Д. (гурток «Підземний Кривбас»), Бойко Г.В. (гурток «Залізничник») та Жерновенкова О.В. (гурток «Зварник»).
У рамках роботи виставки представники ліцею взяли участь у  семінарі «Інноваційна діяльність як головна умова розвитку сучасного професійно-технічного навчального закладу».

 За підсумками участі у конкурсах виставки ліцей отримав золоту медаль у номінації «Діяльність професійно-технічного навчального закладу з підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників», диплом переможця у номінації «За кращий виставковий стенд» та диплом «За активне впровадження інноваційних технологій у навчання і виховання кваліфікованих робітників». 

Комментариев нет:

Отправить комментарий